Support och service

I det vanligaste service- och supportavtalet vi skriver med våra kunder ger vi ett löfte om att alltid svara med en lösning inom tre timmar och alltid vara på plats inom 48 timmar vid driftstopp. Vi har dessutom utbildat personal på serviceverkstäder över hela landet för att du alltid ska ha service nära till hands.

 

Telefonsupport vardagar 07–16 (fre. 07-14)

+46 321-530 702

support@botek.se

Återkommande kontroll

Återkommande kontroll av kärlvågar som används för hushållsavfall och chassivågar som väger last hos fordon ska kontrolleras var tolfte månad. Det är den som använder vågen som har ansvar för att vågen genomgår återkommande kontroll enligt föreskrivna krav.

Botek är ackrediterade av SWEDAC och erbjuder att genomföra återkommande kontroll av kärlvågar och chassivågar.

Lokala verkstäder

Närhet till service är en viktig faktor vid val av leverantör. På Botek har vi löst detta på vårt eget sätt. Vi utbildar era lokala verkstäder, så att servicen finns tillgänglig nära er.

Utöver dessa serviceverkstäder har vi egna lokaler som våra tekniker utgår från. Vid mer omfattande arbeten och ombyggnationer utgår vi från Ulricehamn och Stockholm.

Utbildning

Vi utbildar själva på service och reparationer av våra system. Kommer du till oss i Ulricehamn så ingår den här utbildningen i alla våra paket. För att korta ner servicetiden så mycket som möjligt ser vi även till att hålla med ett konsignationslager med viktiga reservdelar.

Grundkursen för serviceverkstäder är i regel snabbt avklarad då våra system är logiskt uppbyggda. Information om vilka komponenter som ingår i samtliga system finns dokumenterat tillsammans med kopplingsschema i vårt serviceregister.

RMA / Retur

Vid retur av någon av våra produkter, skriv ut denna RMA-Blankett och bifoga den med den returnerade produkten till oss.

Ladda ner blanketten

    Anmäl supportärende